Samo danas i sutra sve po 2€, posjetite štand udruge Mlada pera na Art forestu

Dragi sugrađani i svi ljubitelji umjetnosti i prirode,

imam izuzetnu čast i zadovoljstvo pozvati vas na Art Forest Festival, jedinstveni događaj koji se održava danas i sutra u predivnim šumama našeg kraja, pokraj Lovačkog doma u Nedelišću. Ovaj festival nudi savršenu priliku za sve koji žele uživati u umjetnosti, prirodi i zajedništvu.

Posebno želim skrenuti vašu pažnju na štand udruge Mlada pera, gdje vas očekuju mnoge zanimljive aktivnosti i prilike za podršku mladim talentima. Udruga Mlada pera, poznata po svom predanom radu s djecom i mladima, pripremila je za vas niz posebnih sadržaja.

Jedan od najuzbudljivijih događaja bit će radionica pod nazivom “Probudi čaroliju šume – čaroliju izreci i jednu knjigu više steci”. Ova radionica pruža djeci priliku da kroz igru i kreativno izražavanje otkriju čaroliju prirode i književnosti. No, to nije sve! Na štandu udruge Mlada pera moći ćete pronaći i zbirke dječjih literarnih radova, slikovnice te knjige koje je udruga do sada izdala.

Posebna ponuda koja će se održati samo za vrijeme ovog festivala omogućit će vam da dobijete bilo koje izdanje za donaciju od simboličnih 2 €. Sav prikupljeni novac bit će iskorišten za daljnji rad udruge u izdavanju novih zbirki i slikovnica s dječjim radovima. Tako, ne samo da ćete obogatiti svoju kućnu knjižnicu kvalitetnim i originalnim izdanjima, već ćete i direktno pomoći djeci da nastave razvijati svoje talente i ljubav prema književnosti.

Pozivamo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se na Art Forest Festivalu. Posjetom štandu udruge Mlada pera i sudjelovanjem u njihovim aktivnostima, učinit ćete mnogo dobra – za sebe, za djecu i za našu zajednicu.

Vidimo se na festivalu!

S poštovanjem,

Gorkić Taradi

predsjednik udruge Mlada pera

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.