VIDEO: “Kad se srce spotakne”- novi hit omiljenog glazbenog para Dražena Zečića i Anđele s kadrovima iz prošlosti

Dražen Zečić i Anđela Zelić, omiljeni duetski par hrvatske glazbene scene, ponovno su osvojili srca publike svojim novim singlom “Kad se srce spotakne”. Njihov povratak dugo se iščekivao, a njihova nova pjesma savršeno opravdava sva očekivanja jer se udruženi glasovi Dražena i Anđele savršeno nadopunjuju, stvarajući jednu emotivnu i snažnu pjesmu.

Pjesma “Kad se srce spotakne” ne samo da donosi predivnu melodiju i tekst, već i vizualno očarava. Spot koji prati pjesmu snimljen je u prirodnim ljepotama, s kadrovima jezera i rijeka okruženih šumom. Ova scenografija savršeno se uklapa u romantičnu atmosferu pjesme, pritom dodatno naglašavajući emotivnost samih stihova. Poseban dodatak su snimci iz starog spota za njihov legendarni hit “Ima li nade za nas” koji je poput novog spota režirao Draženov dugogodišnji suradnik Željko Petreš. Pjesmom “Kad se srce spotakne” je završena najavljena ljubavna trilogija koju još čine pjesme “Ima li nade za nas” i “Nema ništa novo”.

Dražen i Anđela najnoviji su duet predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana, gdje su oduševili publiku svojim nastupom. Njihova izvedba bila je emotivna i strastvena, a reakcije publike pokazale su koliko su bili željno iščekivani na pozornici. Anđela Zelić sigurno će biti jedna od gošći i na Draženovom velikom koncertu 26. listopada u zagrebačkoj Areni.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.