Poziv na kulturnu večer (smijeha): Od pakla s dušom do kan-kana u papučama!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Dragi naši ljubitelji književnosti, plesa i umjereno do neumjerenog humora, spremite svoje najbolje papuče (po mogućnosti s cvjetnim uzorkom) jer vas pozivamo na događaj koji obećava biti kulturni vrhunac godine – i to ne bilo kakav vrhunac, već onaj koji uključuje i plesne pokrete za vječni nezaborav!

Kulturna večer od pakla s dušom do kan-kana u papučama održat će se danas, 20. rujna 2024. u Dvorani Scheier u Čakovcu. Početak je u 18 sati – taman dovoljno rano da naši gosti stignu kući prije večernjih vijesti!

Što vas čeka? Prvo, promocija knjige “Pakao vječni daruj im Gospodine”, autora kojem se ime već ističe na naslovnicama knjiga, ali i na etiketama ljutih paprika – Gorkić Taradi! S njim će biti i gosti-autori: Katarina Herman, Suzana Martinuš i Goran Radiković. Ako vam ta imena ne zvuče poznato, od danas ćete ih definitvno zapamiti i bit ćete u potpunosti educirani (ili barem zabavljeni) do kraja večeri.

Ali to nije sve! Nakon intelektualnih uzbuđenja, spremite se za vrhunac večeri – nastup Plesno-scenske sekcije Udruge umirovljenika Prelog. Ako ste mislili da ste vidjeli sve, varate se! Jer ovi plesači, pardon, plesačice nisu samo umirovljenici – oni su majstori kan-kana, tanga, i svega što uključuje pomicanje tijela u ritmu, i to – u papučama!

Obećavamo vam atmosferu u kojoj će vedrina prštati na sve strane, a smijeh će odzvanjati poput udarca papuče o parket.

Ako nas ne želite podržati, dođite onda protestirati!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.