Ilustracija: playground.com

Slatkyjev raj – rad u beskraj!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Uspjeh za mene dolazi u obliku riječi i smijeha. Nakon što sam izdao pet knjiga, shvatio sam da put pisca nije samo u broju objavljenih stranica, već u svakoj reakciji čitatelja – od osmijeha do dubokog razmišljanja. Moje humoreske, često začinjene sarkazmom i britkim komentarima, pronašle su put do mnogih satiričnih i humorističnih časopisa. Tamo, između smijeha i ironije, moje riječi su dobile svoj pravi život.

Prepoznat je moj stil, gdje svaka priča nosi “bodlje” koje zagrizu, ali ne ostavljaju rane, već potiču čitatelja na promišljanje i – naravno – osmijeh. Dok pišem, osjećam kako riječi teku s lakoćom, jer u svakoj rečenici nalazim mali trenutak humora koji se, kao iskra, prenosi na druge. Taj osjećaj da mogu izmamiti smijeh – to je, za mene, pravi uspjeh.

Tako me razveselila i objava moje humoreske Slatkyjev raj – rad u beskraj! u 57. novodizajniranom broju humoristično-satiričkog magazina Udruge hrvatskih aforista i humorista kojeg možete prelistati i na https://pubhtml5.com/opdvy/mlml/

Slatkyjev raj - rad u beskraj!
57. broj e-magazina “Uh!Aha”

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.