Stranka Hoćemo pravedno poziva dr. Dragana Primorca da povuče kandidaturu za predsjednika

Stranka Hoćemo pravedno poziva nezavisnog kandidata dr. Dragana Primorca na predsjedničkim izborima, da u vrlo kratkom vremenu povuče svoju kandidaturu. Dr. Primorac duboko je kompromitirao svoju nezavisnost u trenutku kad je pristao na kandidaturu koju podržava HDZ – e.

Kao stranka koja ima u fokusu interesa prava umirovljenika smatramo nespojivim da kandidat za predsjednika države, u komunikaciji s javnošću navodi da njegova mama stara 84 godine, ne bi mogla živjeti da joj on i njegov brat novčano ne pomažu, a da će umirovljenici njegovim izborom za predsjednika biti jedan od prioriteta za osiguranu dosljednu zdravstvenu skrb.

Ovom izjavom potvrdio je da poznaje situaciju u kojoj su umirovljenici, a s obzirom na to, da je on kandidat stranke na vlasti i aktualne Vlade, koja je umirovljenike dovela do neizdržive i po život opasne uvjete za život, najmanje što može učiniti je da im se zahvali na podršci.
Ako dr. Primorac zanemari poziv naše stranke kao legitimni predstavnici članova svoje stranke, pozivamo umirovljenike i simpatizere naše stranke da bojkotiraju izbor Dr. Primorca na predsjedničkim izborima.

U ime stranke Hoćemo pravedno :
Predsjednica
Dragica Trumbetaš

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.