Dragica Trumbetaš: Visoki stupanj arogancije Plenkovića koji ima dijagnozu; patološka mržnja

Na veliki prosvjed umirovljenika na kojem se okupilo nekoliko tisuća ljudi, a bilo ih je sa štakama, hodalicama… tražila se mirovina koja bi u prosjeku iznosila 60 % udjela u plaći, što je bilo njegovo predizborno obećanje prije 8 godina, Plenković posprdno odgovara: “Organizator podržava Milanovića!”

Visoki stupanj arogancije koji ima dijagnozu, patološka mržnja, moj osobni neprijatelj mora biti neprijatelj svih umirovljenika, a za kaznu čekajte još dvije godine i onda će vam mirovina porasti za zbroj godina staža, puta pet €, a formula za usklađivanje za 2 do 3 € više.
Našao je i dvije “narikače” koje su sa smiješkom potvrdile da je to dobar način da se discipliniraju umirovljenici, koji mimo mrvica, žele cijelu šnitu kruha.

Grozan odgovor i na polemiku o slanju naših vojnika na obuku za Ukrajince:
“Milanović im je uskratio dnevnice!” To može samo čovjek bez trunke empatije za druge ljude no u državi u kojoj Premijer pokazuje takvu svirepost, na javno, sve je moguće, domino efekt zla, širi se na sve strane.

Već par dana kroz novine se povlači vijest da je u bolnici na Sv. Duhu patolog koji je otpušten radi razbacanih leševa ljudi, po podu u vrijeme korone, optužen da je preminuloj pacijentici oteo kuću.
Pojavio se kod Javnog bilježnika i pozvao na usmenu oporuku, a kao svjedoka naveo svoju blisku prijateljicu.
Da ljudska pohlepa nema dimenzije, vidimo na tom primjeru, a kad je čovjek častohlepan, pa žrtvuje cijelu generaciju ljudi, onda je to strašna tragedija za ljude koji žive u toj patološkoj groznici.

Uz pravosuđe koje je u “dilu” s profiterskom mafijom, zlo se širi na sve pore društva, imamo primjer da Porezna uprava dijeli nagrade na namještenim nagradnim igrama, muž zaposlenice osvojio je nagradu “bez računa se ne računa” s ukradenim slipovima računa, a već je osvojio dva automobila, ali i primjer da je “klan” utajivača poreza, za utajenih 7,5 milijuna € poreza dobio kaznu dobrotvorni rad (guljenje krumpira), a novce mogu vratiti na obročnu otplatu na 4 godine.
Kad izračunate da je 7,5 milijuna € 12 096 prosječnih mirovina, onda možete i zamisliti koliko je rupa u našim institucijama. Još je gori pregled ako to pretvorite u medicinsku opremu koja se mogla kupiti za te novce, onda je to oko 950 aparata za ultrazvuk, za koje se čeka na pregled od 7 do 10 mjeseci.
“Klan utajivača” je iz Slavonije, a imamo vijest da se u bolnici u Osijeku svako malo pokvari aparat za zračenje i pacijentima se prekidaju terapije.

Ako ste dovde pročitali i još uvijek mislite da i dalje trebate podržavati ovakvu vlast, onda je kataklizma rješenje za sve nas.

Umirovljenici su namjerno razbijeni iz svojeg homogenog okruženja da bi se njima moglo manipulirati do istrebljenja svake primisli da je ova situacija neprirodna konstrukcija političkih monstruma.

Ljudi koji su mjesečne plaće u visini 4 prosječnih mirovina povećali na 8 prosjeka nude nam povišicu od 2,5 % kao dobar prijedlog za povećanje našeg standarda.
Ti koji nude 5 eura za godinu staža za mjesec dana rada dobiju 800 puta po 5 €, a predlažu da dodatak na mirovinu od maksimalno 200 eura, jednom na godinu, dovoljno dobro rješenje za umirovljenike koji čekaju na ultrazvuk 7 – 10 mjeseci, jer nemaju čime platiti privatnog doktora.

Sve je sa svim u vezi, politika “zločinačkih umova” drma Hrvatskom, a sve je u brojkama, dokumentirano, žrtve su na grobljima, zacementirane.

Umirovljenik star 82 godine, veli da radi da bi sakupio novce da ga djeca pokopaju, da im nije na trošak, a Plenković bahato poručuje, (u žargonu) čekaj magare da trava naraste.

Dragi umirovljenici, idemo u borbu za #Pravdu za umirovljenike#, ovakvu situaciju ne smijemo ostaviti našoj djeci, znali smo devedesete, znat ćemo dvadesetčetvrte.
Hoćemo pravedno!
Dobro jutro!

Dragica Trumbetaš

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.