Ilustracija: Pinterest

Program osobnog razvoja u Mohanji centru mira Hrvatska, Goričan

Za sve one koji se osjećaju iscrpljeno, bez energije i željno dubljeg unutarnjeg mira, Mohanji centar mira Hrvatska s radošću predstavlja dvodnevni program „Detoks i transformacija“ s Vimalom Bjelaković, Mohanji Acharyom, koji će se održati 12. i 13. listopada 2024. godine.

Ovaj je program pažljivo osmišljen kako bi pomogao polaznicima da pronađu ravnotežu u tijelu i umu te da kroz različite tehnike obnove vitalnu energiju. Program uključuje vođene meditacije, tehnike disanja, ples i grupne razgovore, sve u ugodnom i opuštajućem okruženju našeg centra.

Zašto sudjelovati?

Svjesni smo užurbanosti današnjeg života koja lako može narušiti unutarnji mir i fokus. Program „Detoks i transformacija“ nudi jedinstvenu priliku za vraćanje unutarnje ravnoteže kroz tehnike koje kombiniraju drevnu mudrost i suvremeni pristup zdravlju, a sve s ciljem jačanja tijela i duha. Sudjelovanje u ovom programu donosi niz dobrobiti, uključujući:
• smanjenje razine stresa i povećanje otpornosti na svakodnevne izazove
• unutarnju jasnoću i mir koji pomažu u ostvarivanju osobnih i profesionalnih ciljeva
• obnavljanje energije i podizanje kvalitete života

Polaznici će uživati u pažljivo osmišljenim tehnikama vođenim od strane iskusnog instruktora, Vimale Bjelaković, Mohanji Acharye. Tijekom dva dana, Vimala će polaznike provesti kroz dubinski proces detoksikacije i osobne transformacije, omogućujući im da pronađu mir, jasnoću i obnovljenu životnu energiju.

Detalji programa:
• Kada: 12. i 13. listopada 2024., od 9:00 do 16:00 sati
• Gdje: Mohanji centar mira Hrvatska, Komparija br. 5, Goričan
• Mogućnost organiziranja smještaja za polaznike.

Za prijave i dodatne informacije o programu, molimo kontaktirajte Vimalu na: 095 922 1796.

O Mohanji centru mira:
Mohanji centar mira nudi razne programe i radionice s ciljem poboljšanja kvalitete života kroz jednostavne, ali duboke tehnike koje podržavaju cjelovito zdravlje i blagostanje. Posjetite nas i istražite svijet unutarnjeg mira, ravnoteže i životne radosti.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.